tisdag 12 augusti 2008

Nya köket

Innan vi gjorde någet var köket nybyggt men helt oinrett och omålat. Inte ens betonggolvet hade fått någon ytbehandling, trots att det använts i ett år. Nu är rummet ljust och fräscht, men enkelt och funktionellt. Vi har gjort det ganska enkelt för oss och inte eftersträvat något byggnadsvårdsmässigt, eftersom allt ändå bara består betong och spånskivor... Här är alltså husets moderna hörn. Golvet blev ljusbeige, väggarna tonade vita, listerna ljust gröngrå och luckorna vita. Nu är det mesta klart här, det ska mest till ett skynke under diskbänken för att dölja vattenpump & varmvattenberedare och så ska dörren till toaletten målas.
Vi trivs nu ypperligt i vårt härliga grovkök och här har lagats mycket god mat under sommaren.
















I november var det såhär trist och slitet. Nu är det såhär fint och fräscht! Enkla men fina och praktiska öppna hyllor och stänger att hänga grejer på, och en fin skedhäck fick vi av Dan i inflyttningspresent!














Hemska slitna teakluckor med gröna glasknoppar, slipades och målades om, men har på denna bild från i börjar av juni ännu ej fått knoppar.













Våra fina hyllor med allt fint loppisporslin!



















Ett kalt hörn blev ett belamrat hörn, hade ingen senare bild, på denna är det ännu kaos, men här står i alla fall spis och kylskåp nu.

Inga kommentarer: